Tiborc Creative Commons License 2005.09.23 0 0 154
Adalék
Csintalan szerkesztett:
Tetszett a kérdés, és tetszett a felelet is.

T: Még egy olyan kérdésem volna, nagyon szépen kérem, ne sértődjön meg rajta. Én emlékszem rá, amikor Ön a III. kerületben polgármester szeretett volna lenni, akkor az autóbuszokon, a villamosokon, a kandelábereken az Ön képe szerepelt.

Cs: Így volt.

T:Ezek után azt szeretném csak megkérdezni, hogy milyen érzés volt ez, és körülbelül mennyibe került annak a manővernek a költsége? Elnézést, hogy ilyen hülyeséget kérdezek, de kíváncsi vagyok rá. Köszönöm, viszonthallásra!

Cs: Na most visszatérve az én kampányomra: én azért is mertem most azt mondani, hogy aki már ragasztott plakátot az életében vagy szervezett kampányt az életében, az pontosan tudja, hogy azok az árak, amiket itt az urak most előadnak az 58 millió forinttal kapcsolatban – a kampánnyal kapcsolatban azt mondják, hogy 58 millió forintba került ez –, azok mind kacarásznak ezeken a számokon. Ezek jóval nagyobb számok. Az a kampány, amiről itt az úr beszélt, az 1998-ban volt, akkor indultam én itten a III. kerületben polgármesterjelöltként, ha jól emlékszem, akkor azért – mert ezek mögött nagyon sokszor mindenféle barterügyletek vannak nyilvánvalóan – az a kampány közel annyiba került, kerülhetett, mint ez a kampány, csak közben eltelt lassan-lassan már nyolc év, mint amit most állítanak erről az országos kampányról. Nevetséges a dolog.

Elhangzott a Hír TV 2005 szeptember 11.-i adásában.