Mantequilla Creative Commons License 2005.09.23 0 0 762
"mquilla
en is tudok egy jo franko konyvet:
'dobd el a szemuveged'
olvasd el te is. es dobd el. egyaltalan nem biztos hogy megvakulsz. a nepszabo ugyan irt ilyet de nem kell nekik hinni. olvasd el a konyvet. az aluljaroban kaphato...
tokre jo...
es AKARATTAL le lehet gyozni a rovidlatast. megirta az ember. gondolom akkor mar igaz is.!
Előzmény: alfredoo (753)"

Csillagvirág!

Kettőnk között az a különbség, hogy én ezt a könyvet tizenkét éves koromban olvastam el, és akkor utánanéztem a dolognak, mert nekem már akkor érdekesnek tűnt, amit a könyv állít. Ismétlem, tizenkét éves koromban - mivel a kérdésben érdekelt vagyok, szemüvegem van. Akkor - pedig internet sem volt - tudtam szerezni információkat arra vonatkozóan, hogy ez hülyeség, és voltam annyira józan gondolkodású, hogy én is annak tartottam.
Tehát elkéstél, de nagyon.
Nem baj, poénnak jó volt! (Most van itt a helye ennek a mondatnak!)

Az általam említett Lenkei könyv végén oldalszámra található az általad nagyra tartott orvosi kutatási eredmények hivatalos jegyzéke - vajon, most miért nem becsülöd őket? Ja, mert nem te írtad!

Amúgy pedig nem igazán izgat, hogy mi a véleményed. Nekem van sajátom, és ahhoz tartom magam - veled kapcsolatban is -, és ezzel el is jutottam oda hogy az ilyen típusú hozzászólásaid miatt a te véleményed számomra értéktelen, súlytalan.
(Megjegyzem, este még csendesebb voltál. Reggelre összeszedted magad, keménykedsz?)

(És az általad említett füzetke, és a Cenzúrázott egészség között annyi az összefüggés, mint ahogy lejjebb a halottat összehozták a magzattal. Az senkinek sem tűnt fel, hogy a halott már nem függ senkitől, tőle sem függ senki - az hozzátartozókban megmaradt érzéseken, emlékeken kívül. Ellenben a magzat fizikailag, élettenilag 100%-ban az anyától függ, és viszont, az anya is fizikailag és a későbbi egészségére, életére nézve is erősen függ a magzattól - akármit is dönt a terhességgel kapcsolatban. Tehát erőnek erejével össezehozni ezt a két példát - ehhez is ember kell. Illetve ehhez is alfredoo kell.)
Előzmény: alfredoo (754)