Horog Bele, a Jelölt Creative Commons License 2005.09.23 0 0 154

látom megtaláltad eszmetársadat, nem mennétek együtt kézenfogva Solomon Morelezni, mg izraeli tábornokozni a nektek fenntartott színvonalas gondola fórumokba? ott kifejthetnéd, hog 7 éves mortizáció után egy 30 milliós beruházás után hány tízmillió adót kellene fizetni, meg a Gross párhuzamokat

én elhiszem, hogy folyamatos frusztrációd miatt romlik a mentális állapotod, olyan melnyikov szerűség lett belőled, de ez itt arról szólna, hogy Gotovina egy jól kiképzett idegenlégiós, ahová én tudom kizárólag erkölcsi bizonyítvánnyal mélyen hívő katolikusok kerülnek és amint lehetősége volt tömeggyilkolt egy kicsit a Vatikán áldásávl, akik most sok szeretettel alá is támasztják, hogy csak így tovább, aki igaz katolikus az kiirtja a más vallásúakat, esetleg még 5 miatyánkot is el kellett mondania, mert a 150-et tényleg keveselték tőle

A HDZ meg csak nyerjen, hajrá, el lesznek az EU-n kívül együtt az azonos nívójú szerbekkel, meg albánokkal, majd nézik a csíkot, amit a törökök húznak maguk után...

Előzmény: lms (147)