Mantequilla Creative Commons License 2005.09.22 0 0 749
"mquilla

jo nagy hulyeseget mondtal:"
(És engem mennyiben érdekel, hogy mit gondolsz te? )

"majd megnezem hogy mikor nem veszed be a gyogyszeredet, plane az eletmento gyogyszeredet. hogy te nem hiszel. ja en meg hulye vagyok."

Javaslom olvasásra Lenkei Gábor Cenzúrázott egészség című könyvét. Ami ebben le van írva, én arról beszélek. Persze ehhez feltételeztem, hogy messzebb látsz az aszpirin betegtájékoztatójánál és értelemmel olvasol. Belátom, butaság volt.

"az ember hisz az orvosaban es a gyogyszeben. szinte vagy SZINTE ez tartja eletben.! nem is engedhetjuk meg hogy ezeket a dolgokat ne vegyuk komolyan es ne higgyunk benne. hiszen a gyogyulas 50%-ban hit kerdese. ha nem hinnel mar reegen halott lennel."

Olvasd el a könyvet.

"de poennak nagyon jo volt."

Erről beszélek. Tulajdonképpen bosszantó lehetne az ostobaságod, de neked is jogod van itt írni - tedd.
Azért előtte olvasd el a fent említett könyvet.

"nem hiszel az aszpirinben es az aszpirinrol szolo statisztikakban.???"
Acsai György nem az aszpirinről másolt be statisztikát. Én arra reagáltam. Olvasni, értelmezni - gyakorolj...

"hiszen emberek PLACEBOTOL is kepesek meggyogyulni bizonyos szazalekban. komoly betegsegekbol. te meg itt mondod az eszt.!"
Miről beszélsz? Ki írt ilyesmiről? Abortuszstatisztikáról volt szó. Megint csak: olvasni, betűket felismerni, értelmezni. Először nehéz lesz, de kitartással eredményt is elérsz...
Előzmény: alfredoo (732)