almost famous Creative Commons License 2005.09.21 0 0 2411
Kedves trambi!

Utólag gondoltam, hogy félreérthető lett a beírásom stílusa. Bár én nem támadásnak szántam, a viszontválasz viszont egyértelmű :)
De sebaj, én ott voltam, és életem egyik legcsodásabb koncertjének tartom, és ebből nem vont le semmit a nyakszintis bohóckodás...

Ami az Echoest illeti: ha tényleg érdekel a téma, menj el egy Hit rock bulira.. Konkurenciáról nem illik rosszat írni, így most csak annyit jegyeznék meg, hogy 1. bár istentuggya mikor alakultak (tudom, hogy vagy 20 éve, vagy amennyivel több), a PF tributekodást nemrég találták ki; 2. nem kizárólag Pink Floydot játszanak; 3. amit igen, azt is elég furán.. Nem hiszem, hogy egy igazi PF rajongót bármilyen szinten kielégítene egy 4 perces! Shine On...

A szegedi fiúkról nem tudok semmit, de gondolom, ha szükségük van rá, majd ők szólnak, hogy javítsunk a "sallangon"...

Szeretettel várlak október 8-án a Jókai Klubban, vagy 21-én a Fonóban téged és a többi kedves topictársat, ahol Hammonddal és Lezlivel (csak hogy ON is legyek), és analógszintivel nyomjuka Floydot (és csak azt ;)

üdv
Előzmény: trambi (2408)