_Gary_ Creative Commons License 2005.09.21 0 0 342
Tegnap raktam föl én is az Éjszakákat és tényleg lehet választani, hogy milyen nyelven telepítsd.

Van ehhez egy sztorim is, igaz, az SG-n már ellőttem, de ide is beszúrom ok(k)ulásként! :)

"Egy kis érdekesség:

Angol Sims2 és University. Építettem egy házat, belül kerttel és medencével. Letöltöttem egy hack-elt bokrot, ami teleportként műxik, azaz, szinte bármelyik sim-et oda lehet "varázsolni". Be is került a kertbe, kicsit szórakoztam vele, majd meguntam, de maradt. Lehet, hogy ez (is) volt az oka, hogy a sim-ek emlék-ikonjai nem jelentek meg egy idő után. Bosszantott. Elmentettem a falut és föltettem a magyar Sims2-t és az Egyetemet. Mentett falu vissza, emlék-ikonok megjelennek, pár dolog ugyan angolul van, de ez a kis keveredés belefér.
Aztán, havernak kellett pár foglalkozás különböző öltözete, ezért a beépített (...testingcheats...) csalás segítségével átöltöztettem a sim-et és fényképeztem, de valahogy, véletlenül sikerült kiiktatni a szerelőt a telefonkönyvből. Gondoltam, majd a teleport-bokor segít, de nem. Hiába próbáltam, egyetlen munkás sem jött. Majd később, 2-3 sim-nap múlva, iszonyatosan szaggatni kezdett a játék. A házban a szokásos 5 ember (ebből 3 gyerek), sz'al nem értettem a diavetítés okát, a gép: P4 2,8GHz Prescott, 1G Ram, G4Ti4200. Kipróbáltam, hogy a teleport-bokorral törlöm a nem rezidens lakókat, akkor egy kis időre megjavult...
Tegnap föltettem az Éjszakákat (csont nélkül fölment, meg is lepődtem), bekukkantottam a problémás házba, hát nem ott csoportosult vagy 30! nő és férfi a szerelők fajából! És az a csodálatos, hogy NEM szaggatott egy csöppet sem! A bokor már nem műxik, sz'al hagytam, hogy maguktól hazamenjenek... :)"
Előzmény: csudi (340)