Sokszor gondolkodtam, hogy miért utálom én annyira a TC-t, és a sok megfejtés mellett (izzadtságszag, Robert bántóan éles hangja, pocsék dallamok) most Ti is adtatok egy nagyon jó választ: tényleg nincs tér - és tényleg csak a Going Nowhere-ben van! Nemhiába ez a "kedvenc" számom a lemezről, pedig ez is csak B oldalas lehetett volna bármikor is.
Én sokszor kergettem már az őrületbe a kedves topicosokat a WMS mániámmal, nos, jelentem, hogy kb. 2 hónapja szinte csak kizárólag Cure-t hallgatok, kiemelten a Seventeen Seconds-Faith-The Top-Kiss Me Kiss Me Kiss Me-Disintegration albumokat, és ráz a hideg, gyönyörű lemezek, a Seventeen Seconds komorsága csodálatos, szívbemarkoló, a Faith kriptahangulata tiszta, csendes és hideg, a The Top összehányt drogos képei és percenként változó zenei megoldásai miazmás, mocsárszagú feelinget teremtenek (de jól írta ezt itt valaki pár napja!), a Kiss Me Kiss Me Kiss Me továbbra is a világ legeklektikusabb albuma, és már nem csak a Just Like Heaven és a How Beautiful You Are miatt, hanem a Snakepit és az If Only Tonight We Could Sleep miatt is (amúgy meg a kedvencem a Torture és a Fight :-) ), a Disintegration pedig egy komor utazás, fényben úszó szintetizátorokkal, keserédes slágerekkel és szomorú belassulásokkal... gyönyörű, gyönyörű, gyönyörű.