rockdobos Creative Commons License 2005.09.19 0 0 797

üdv!

régen írtam, hát most újra itt vagyok

kicsit több, mint 3 hetes az autóm, 1800 kilcsit mentem vele és nagyon-nagyon tetszik

én is dicsérni tudom csak, a szóban forgó vezetésszerető tervezőt

két dolgot azonban eléggé elcseszett szeginyem, biztos sokáig nyomta aznap az ipart... :-)

mégpedig:

mi a csudának tilcsa le az anyós oldali villanyablakot is a gyerektiltó, ha bekapcsulom

jómagam 3 gyereket szálítok nap mint nap, gyerekzár és ablak hátul letiltás így be kell, hogy legyen kapcsolva olvéjz. De így szegény feleségem sem tudja használni az övét. Mármint nem az övét, a biztonságit, hanem az ő ablakát. Szerintem az igen gagyiság

a másik: kizárólag folyamatosan tud üzemelni az a szerencsétlen hátsó ablaktörlő. Ugyan hangja nincs, hiszen zsír, de engem kifejezetten idegesít. Oké, 60 fölött haladva nem is kell, mert valami brutál jó erodinamikai tervezés következtében nem lesz vizes a hátsó ablak. Nade városban? Én csak pöcöktetni szoktam...

Úgyhogy el is határoztam, hogy nemsokára egy ügyes autóvill. szerelővel az anyósablakot kiköttetem a tiltó áramkörből (remélem lehet) és a hátsó ajtóba valami relé szerűséget rakatok (remélem, az is kivitelezhető).

Hát ennyi, de nagyon szeretm a jószágot, főleg, hogy pikk pakk 140-en van, egynégyes létére. Ahhoz persze nyomni kell, hogy ne fulladjon le kanyarból kijövet, de azt nem volt nehéz megszoknom, a többiek kapaszkodjanak, és kész.

Nam sziasztok, mindenkit meleg szeretettel üdvözlök...

rockdobos