Hali mindenkinek! Új vagyok itt, nem is vagyok klubtag, csak szemezek a márkával :-) Mást is nézek persze, de szimpi a Lacetti.
Egy-két kérdésem, észrevételem van. Nekem a szalonban azt mondták, hogy szeptember végéig tudják a régi áron adni a kocsit (tehát nem feláras a légkondi), de persze fizetés még nincs, szóval addig mondhatnak újat. Azt mondták, hogy a 2006-as modell csak annyiban tér el a 2005-östől, hogy nem teljes pótkerék lesz benne, hanem csak szükségpótkerék.
Kérdésem az, hogy van-e olyan valaki, akit tudja (tapasztalta), hogy a gyári rádiót ki lehet-e cserélni MP3-at tudóra úgy, hogy kormánytávirányító működőképes maradjon.
Kérdésem még, hogy tud-e valaki olyan szalont, ahol van 1,6-os ötajtós tesztautó. Ahol voltam, ott csak egy SW-t tudtam vezetni, érdekelne, hogy az ötajtós mennyiben más mint az SW.
A rádiókérdéshez csak annyit fűznék hozzá, hogy a mostani kocsimban nekem akkor kapcsolt ki a rádió indítózás közben, amikor az akku kezdett kipurcanni. Egy megfelelő akku mellett nem kapcsolhat ki a rádió, nem dízel ez...