Átruccantunk kb. húszadmagammal a mai kecskeméti edzőmeccsre, érdekes játék volt.98-94 volt a vége, az első félidőben végig vezettünk (többször 8 ponttal is)a félidő +1 volt ide, a végén is lett volna sansz a meccset megfordítani, de...A játékosokról:
A nagy kérdése a mai napnak az "ultimátumot" kapott afroamerikai spíler Peterson teljesítménye volt.Én eddig nem láttam se edzésen se meccselve, de a mai játéka alapján nehéz lesz azt mondani, hogy nem kell , sokat vállalt magára (a végjátékot is ő szerette volna eldönteni), pontokat szerzett,viszonylag jó védekezett, egész jól mozgatta a csapatot.
Celej egy kicsit meg volt illetődve a régi csapattársakkal szemben, elléggé indiszponált benyomást keltett.
A brezil gyerek, Daniel Soarez ha így folytatja nagy közönségkedvenc lehet Szolnokon (labdaszerzés,pompás assistok,sok pont,hajtás-küzdés).
Harazin Tomi:nagyon hasznosan és eredményesen játszott a palánkok alatt (atyám, ha vagy 20-30 kiló izom lenne még rajta...), nemcsak pontokat szerzett, lepattanóban is jeleskedett (kb. 6 TÁMADÓ lepattanó), "szegény" Lapov apónak bizony meggyült vele a baja rendesen, sőt télire nem is kell már sapkát vennie, mert Harazin osztogatott nekije. :-))
Tóth V. , próbált ő is pluszt vinni a csapatba, ügyesen mozgott a rutin hiányzik belőle,a lényeg, hogy kapjon majd lehetőséget máskor is.
Puskás Artúr lelkes volt, ő még ismerkedik a csapattársakkal
Cica és Füli pedig ezen a meccsen amit még eddig tudtak azt is elfelejtették, rengeteg hiba volt a játékukban.Persze Cica nemrég épült fel a balesetéből, biztos idő kell amíg visszanyeri a formáját, de Fülöp számomra teljesen érthetelen, a végére teljesen elkészült az erével.
Jah, Hartvich-t nem említettem, ő nem játszott, mert egy apró sérülése volt(van), a hétvégén a felkészülési tornán biztosan a pályán lesz majd.
Nem lesz ez rossz azt hiszem!
A másik oldalon az egykori szolnoki játékos, jó öreg Vaisvila vitte a hátán a kecskeméti csapatot, dobott kb. 26-27 pontot, Mérész Cs. pedig a "szolnoki formáját" hozta...