Törölt nick Creative Commons License 2005.09.16 0 0 816

Babarczy több ízben elmondta (leírta) magáról, hogy idült idegbetegségben szenved. Ez volna a magyarázat? Idegbeteg elnököt egy elmebeteg országnak? Vagy micsoda? Ezt kérdeztem.

Babarczy Eszter tudtommal depressziós. Nem kellemes. Örökölni, szerezni is lehet.

De szórakozni a ténnyel az interneten, kipellengérezni valakit ez ügyből kifolyólag ritka nagy bunkóság. Legalább annyira, mint az állítólagos gyerekfürdetés. Azt is olvashattuk sok-sok hozzászóláson keresztül.

Szerintem a Babarcy Eszterrel kapcsolatos gyűlöletedet ne a betegségen és a gyermekfürdetésen keresztül vezesd le. Attól értelmesebbnek kell lenned. Gondolom én. De ki tudja?

Beszennyeztem például – mondta a nick – a Hívjuk meg Vásárhelyi Máriát c. rovatot is.

Hát, így nem mondanám, de amilyen hangulat ott volt, az nem volt egy babazsúr.

Miközben tovább él a kérdés: az idült idegbetegek, az ideológiailag és politikailag egzaltált nick-emberek „dagonyázása”, ölekedése, hipokrízise jellemzi-e az ország egészének mentális, szellemi állapotát, vagy nem?

Nyilvánvalóan csekély baráti köröd lehet, akik ilyen minősíthetetlen szavak alapján /melyek mindennaposak lehetnek/ megtűrnek.

Babarczy Eszter lenne az idült. én az egzaltált.

Érdekes, hogy ha valaki használ egy szót, ami nem tetszik, jelen esetben a "dagonya" /copyright  BabaLaci/ , onnantól kezdve ez a megnevezése, a billog.

Nos, erre már csak egyet írhatok: Lehet, hogy Babarcy depresszíós /és ezen poénkodhat a magyar értelmiség java is, aki a régi rendszerben nyalta össze magát, most eljátszva a főkritikust/, lehet hogy vannak egzaltált szimla emberek a fórumon, akik nem tartanak helyesnek bizonyos folyamatokat az országban, de hogy valaki ilyen "geci" /copyright Ein Gespents/ legyen, na az ritka.

Még itt is, ahol ritka hülye emberek is előfordulnak. Mondhatni, kirívó eset.

Hogy fér össze a marxizmus értelmezése az állandó antiszemitázással, nyakon öntve egy rakás piszkálódással és szemétkedéssel????? Ki tanulhat egész életén keresztül azért, hogy internetes önkielégítéssel ápolja beteges üldözési hajlamait?

Miért?

Mi ennek az ámokfutásnak az értelme? Ki az ellenség?