A sarc valóban létezik, eléggé pofátlan, bár azt se felejtsétek, hogy eleve 9% különbség van a német és a magyar ÁFA között..........
Viszont a készülék később kárpótol minden sarcért. Nekem most aktuálisan 1700 szám van a 20 G-osomon és ezt a temérdek zenét bárhol, bármikor hallgathatom, napokon keresztül.
Pár hete órákat sétáltam az erdőben, szinte zuhogó esőben, fülemen a külön fejhallgatóval és még ennyire nem élveztem az erdei sétát. De utaztam már fél Európán át az iPoddal és nem kellett szenvednem a bárgyú zenéktől a világon mindenhol egyfromán kretén kerskedelmi adókon, a fapados repülőút is pillanatok alatt elmúlt az ipod segítségével - szóval változatlanul imádom...... -
Szerintem a GSM mobiltelefon után napjaink legnagyobb találmánya a szórakoztató elektronikában. Hacsak arra gondolok, hogy anno hány rohadt magnótekercsen, később hány kazettán őrizgetema zenéket és micsoda archiváció kellett volna ahhoz, hogy bármit is megtaláljak abban dzsumbujban és hogy ebből mit tudtam magammal vinni - az ipod maga a csoda!