Sok, nagyon sok sort róttál.
Te is Oerbánnál-hoz-hez-höz lyukadsz ki. Mi mást is tehetnél?
Alaptévedés: én nem vagyok Orbán híve, mint ahogyan senkit sem köteleznek, tudnak kötelezni arra, hogy éppen az ellenzékben, annak vezetőjében, a hatalmon kívüli Orbánban lássák a kiutat abból az abszurd, züllött helyzetből, amit a Megyó-Lopcsány regnálás kreált. Annyira nem vagyok a Fidesz híve, amennyire egy idegenben nevelkedett, ideszármazott, szociálisan elkötelezett, egzisztenciálisan független, az ökológiai problémákra hiperérzékeny, liberális, vallástalan, magyar és európai identitású, de zsidó felmenőkkel rendelkező, harminc alatti fiatalember lehet.
Ha normális viszonyok és nem a jelenlegi magyarországi pártstruktúra körülményei, politikai előzmények között élnék, egyáltalán nem biztos, hogy a Fideszre voksolnék. Itt azonban csak egy posztbolsevik, maffiaszerű álbaloldal, meg egy hazug pszeudoliberális parazitacsoportosulás képezi az alternatívát.
Másrészt - bár számos eleme a Fidesz politikájának nem tetszik -, tagadhatatlan, hogy mind e párt, mind pedig OV elkötelezetten demokrata, jelenleg a legprogresszívabb, leghitelesebb erő.