Már megbocsáss, de szerintem is ezekre az ostoba... topicokra és hozzászólásokra érdemben nem lehet válaszolni. Én alapvetően pártsemleges vagyok, de hogy mégsem fogok a Fideszre szavazni (akkor meg kire...?) az nem utolsó sorban attól van, hogy rosszul vagyok attól a stílustól, színvonaltól, amit a rajongók itt (is) képviselnek. Ha egy cseppet is objektívek lennétek belátnátok, hogy Rákosi Mátyás óta olyan kultusz nem övezett itt politikust, mint a TI Orbán Viktorotokat. Se Antal, se Horn, se a többi nem hajtott erre. Márpedig, és ezzela véleménnyel NAGYON nem vagyok egyedül, vagyunk itt sok százezren, akiknél nem sokon múlik, kire szavaz, de hidd el, a Fidesz addig, míg ilyen felállással képviseli a konzervatív jobboldalt és amíg a szavazótábora ilyen színvonalat produkál addig számításba se jöhet. Most persze lehet hivatkozni a másik oldal fröcsögőire, de ha objektíven végignézitek a két oldal hozzászólásait, akkor kiderül, hogy a jobbiké elképesztő arányban hozza a kritika nélküli, (és a kritikát elfogadni képtelen) a másik oldalt lényegtelen szempontokból lealázó primitív hozzászólásokat. Csak egy példa: keress olyan törzsjobbos hozzászólásokat, akik egyszer is kritikusan kezelték volna Kövér, Áder, vagy a JEL megnyilvánulásait. (Ugye abban nincs vita, hogy a fenti urak (el)tévedtek már párszor. Nézd meg, hogy a másik tábor hozzászólói (pl. a Nézhetetlen topicban, de máshol is) milyen hevülettel szidják a sajátjukat. Ez a legfontosab pozitív különbség a két oldal között, igenis ezen az oldalon sokkal kevesebb a szemellenzős, meg ijesztően korlátolt, buta alak, mint a másikon. Vagy szerintetek ez az original... piroskafarkinca a színvonal? Olvasd el a hozzászólásaikat sorban. És hány ilyen van (vagy ez mind EGY???:-)
Úgy érzem Te tényleg elég fiatal lehetsz, hidd el nem az elkötelezett ballib oldalra akarlak téged, vagy bárkit téríteni. Elég lenne csak, ha néha önmagatokkal szemben is kellő kritikát tudnátok gyakorolni, hidd el, ez nem gyengítené, hanem erősítené az (egyébként kívánatos) jobb oldalt. Ha azonban ezt pl. Orbán féle "demokratikus centralizmus" nem teszi lehetővé, akkor hidd el, egy igazi job oldal érdekében először tőlük kell megszabadulni. Addig a bal is ilyen vezérkéket (kénytelen) kiállítani a győzelem reményében, mert egy százszor úriemberebb Medgyessy-n ti is csak poénkodnátok, most meg visszasírjátok, mert Gyurcsánnyal azért még meggyűlhet a bajotok.
Bár elolvasva csak a legutóbbi hozzászólásodat:
"Igen, csak tátogni tudtok, mint a partra vetett méretalatti paduc, mivel ti is tudatában vagytok annak, hogy a katasztrofális Apróházy Lopcsány vitézetek védhetetlen, továbbá programjának fő és legfontosabb pontja: OV! Ha OV nem lenne, akkor Apróházy Lopcsány Fletó köddé válna, mint lila fing a goa partyn...)"
valószínűleg reménytelen feladatra válalkoztam. Addig is: "ÉN SZÉGYENLEM MAGAM"