no mostan valaszolok, tegnap valoban nem volt jokedvem, igaz elssorban nem a Madrid meccs miatt, de ez most mind1.
szoval a balfasz az azoknak szol akik balfaszok, tehat aki magara veszi/ismer annak. Nekem is utobbi idoben alakult ki ez a stilusom, de eppen azert mert ez nem a kisasszonyok sportja, es akiktol en tanulhattam, azok bizony meg ennel "bunkobb" stilussal birnak, de ha vki atlat a stiluson, a lenyeget megerti.
Csak hogy, ertsetek mirol beszelek (es ez egyben valasz arra, hogy mennyit koltok erre): amig en azert megyek el dolgozni, hogy ehessek, addig vannak olyan kiskocsogok, akiknek az a legnagyobb gondja, hogy nem tudjak meginni a turmixot vizzel, hanem "csak tejjel". Ez mindent elarul a hozzaallasukrol, a budos eletbe nem lesznek izmosak. Szoval sokat koltok ra, es meg tobbet koltenek ra. Anyagilag nem eri meg a versenyzes, de nem is anyagilag kell hogy megerje.
Ezt mindenki maganak kell hogy eldontse.
Persze nem kell versenyszeruen csinalni, de en ugy vagyok vele, hogy ha vmit csinalok, akkor azt igyexem a leheto legjobban, es ha vki nem is akar versenyezni de legalabb az alapirannyal legyen tisztaba.
/csak hogy legyen elkepzeleseg a dolgokrol, versenyszinten a havi 200-at siman megutik a koltsegek. (es ennel meg sokkal tobb is lehet bizonyos tenyezok esetben, aki benne van a dolgokban, az tudja mirol beszelek).
Eppen ezert ebben a sportban le kell vetni az ilyen sznobsagokat es torekedni hogyan lehet a leheto legolcsobban meguszni a dolgokat, de az olcsosag ne menjen a minoseg rovasara. Ez eleg nehez, de megoldhato, nomeg nemi talpraesettseg is szuksegeltetik hozza.