Nabazdmeg Genya...ezt hallgasd meg.
Mai METRO tempó. Kasszától el, kocsi tele irodaszerrel, lóvé kifizetve...pecsét a számlán: az alma. Hogyhogy?
Odébb megkapja!!! - a válasz...vagyis három pribék áll a kijáratnál - és összeveti a számlát a kocsi tartalmával - aztán bassza rá csak a pecsétet...illetve addig ki sem mehetsz, ameddig ezen a Gestapo-kapun át nem mentél.
Ez azért van, hogy a kasszásnő ne lopjon a rokon-barát-ismerős vevővel karöltve. Illetve a haver viszi a cuccost, csajszi nem üti be - este osztozás. Remek, mi?
Csakhogy vettem 4 doboz C5-ös boritékot, amit az egyik pribék felvágott cutterral - hogy nem-e dugtam el a boríték-dobozban egy mikrót, öltönyt, mosogatógépet, vagy emeletes kombinált hűtőszekrényt.
Türelmesen kivártam...aztán közöltem..."hozzon másikat". Azt mondta: miért?...illetve "nem lehet". Erre én: megsértette az árut - én originál csomagot vettem - INNENTŐL MAGA FELEL A TARTALMÁÉRT.
Baszod - lett ebből egy akkora cirkusz...tény, hogy az árúházigazgató rongyolta oda a kocsimhoz az originál csomagot a felbarmolt helyett.