Sziasztok!
Tudom, hogy itt vannak nagy cipő-fanek és most cipős kérdésem van: venni szeretnék egyet, de milyet. (Mondjuk az adott, hogy Nike, de azon belül.)
Az a helyzet, hogy a csapatunk színei narancs és sötétkék és tök jó lenne, ha a cipőm is hasonló színekben "pompázna". Tehát vagy fekete vagy sötétkék Nike-t keresek (a Jákóiban láttam sötétkéket pirossal, de az nem passzol), amiben a pipa vagy valami más narancsszínű (vagy, ha olyan nincs, akkor fekete alap esetén kék). Tudom, hogy sokan hülyeségnek tartják ilyesmi alapján választani, de sztem nagyon idiótán nézne ki a narancs-sötétkék mezhez a mostani piros-fehér cipőm. Aki idiótának gondol, tegye azt, de aki nem, az meg segítsen.
Létezik egyáltalán ilyen cipő? Elsősorban persze az érdekel, ami Magyarországon is elérhető, de nem kizáró feltétel. (Csak még nem rendeltem soha külföldről.) És azt is szeretném, ha mondjuk 20-25 e ftnál nem lenne sokkal drágább. Please help, legalább azt, hogy hol érdemes utánanézni.
Összefoglalva: Nike Valami, fekete v sötétkék színű, narancsszínű vagy kék rátéttel/pipával/díszítőelemekkel, 20-25 e ft (125 dollár) körül. És aki tud segítsen a rendelésben is, ha külföldi lesz.
Ugyanitt érdekel narancs-kék színű fejpánt is, bármely márkától.
Előre is kösz,
DrT