Szia,
Nincs vele semmi gond, hibátlan, karcmentes. Nem tudok ebben a ketgóriában jobbat. Árban pont annyi mint a német Wheelmaker-nél, aki saját nevén hirdeti TWB 3-5. Meg egy egymanuálos DB3 is. Nagyon jó csóka az Alex. www.tone-wheelmaker.de Nála 2400+100 szállítás. Nálam is. Viszont nincs utazás, bizonytalanság, átutalás.
Érdekes az árakat összehasonlítani:
Hammond-Suzuki: (Hammond.de)
XB1- 1680.-
XK2- 1980.-
XK3- 2800.-
Roland: (Musik-Produktiv)
VK8- 2250.-
VK8M- 1164.-
VK88- 6031.-
Korg:
CX3- 2400.-
BX3- 5400.-
Viscount-OB-TWB (M-P, T-W)
DB3- 1250.-
DB5- 2400.-
A DB-k messze verik árban a többit és vannak olyan jók, ha nem jobbak.
Szóval, ha valakinek DB kell, nálam megkaphatja kinti áron, bontatlan csomagolásban.
Igazából lenne mégegy nekem, ugyanolyan. Annyit a másik DB5-ről, hogy annak nincs ez a gyönyörű fadoboza, csak a meztelen vas és billentyűzet. Kit-ben kapnám. Én csináltatok hozzá szekrényként egyben egy utazó konténert, hogy minnél kisebb, könnyebb legyen. A külső engem kevésbé érdekel, főleg az A102 mellett, de hogy egymagam cipelem, a méret és súly annál inkább. Némileg így orgonaépítésbe fogtam. Állítom, hogy szállítható méretben nincs jobb Hammondos megoldás a DB5+KBR3D összeállításnál.
Krisz bátyó nyakába szakadt egy csomó régi faorgona. B2, Rt3, M100... Biztos elad néhányat közülük ha valakit érdekel. Az 1,5 nem vicces szerintem, nagyságrendileg arrafelé van az ára.
Annyiért viszont elvihető a DeFrancescós A100-am. Dvd mellékletet adok!