Bejfez Creative Commons License 2005.09.13 0 0 754
Szia teacska! Én még nem pörgettem 3000 fölé, és még csak 230 km-t tettem meg a Sedanommal. Kíméletesen akarom bejáratni, akárki is mondja az ellenkezőjét (pl. hogy már a szalonból ki lehet vele hajtani az M3-asra és kipróbálni, bírja-e a 187-et). A váci szalonban, amelyet több szempontból is csak dicsérni tudok, mert az utolsó 7 évben mindig hozzájuk vittem a Nexiámat szervizelni (meg a feleségem koccanásai után javítani), a bejáratásra azt ajánlották, hogy 2000 km után húzassam csak ki úgy, hogy 3-asban és 4-esben 5000-ig pörögjön fel, majd 5-ösben -- ami belefér... Ami a kímélést illeti, te hogyan mosod (mostad/fogod mosni) a Lacettidet? Magad kézzel? Beadod, hogy kézzel? Netán automatával? Mered automatával? Apropó, a TVShopban nyomatnak nagyon egy kencét, amellyel ha bekenem, nem lesz karcos sokáig, ha automatával mosatom is. Te hiszel nekik? Mi a véleményed erről? Van valakinek tapasztalata az ilyen kencével kapcsolatban? Például nem lesz-e egy idő múlva 'hámlós' tőle a kocsim vagy ilyesmi... Üdv, Bejfez
Előzmény: korfolyoso (753)