Pont nem ezt írtam!
Egyébként sem lenne normális/logikus dolog részemről, ha így lenne (de nincs így), mivel én kértem borítókat már vagy harmadszor, és kaptam is, meg is köszöntem, akkor most mi jogon fanyalognák???
Én snakepit önfeláldozásáról beszéltem, hogy örüljünk neki, hogy ellenszolgáltatás nélkül a köz javára bocsájtotta a borítókat, és pont azt írtam, hogy az Ő jóindulatán múlik, hogy mit tesz fel rá :)))
Kérlek olvasd el nyugodtabban, szerintem snakepitet védem benne, ezt a " bár a teljesség kedvéért, már csak azért is bedobnám ide 'feljavítva' " részt azért írtam ide, hogy csak azért is 'odacsapjon' kozakz levelére, hagy essen 'pofára' :)))
Nem véletlenül szedtem nagybetűvel amit írtam, másrészt "Elkészült a szegedi koncert borítója is éjjel by Snakepit" ebből kövi, hogy még éjjel is volt olyan rendes, hogy ezen dolgozott, és egyből be is tette. Gondoltam viccesen/ironikusan írom le, de pont nem így akartam, hogy értsétek, azt szerettem volna, hogyha snakepit mosolyog egyet rajta, de úgylátom sajna ezek szerint nem ez jött le :((((
Ciki helyzet :(, mostmeg összeszorul a gyomrom emiatt...
Minden esetre akkor 1értelműen:
Örülök neki, hogy snakepit szorgosságával, és abszolút önzetlenségével rendelkezésünkre bocsájtja a borítókat pont.
Nekem tetszenek így is, úgy is, és tudom, hogy rengetek fantázia, tehetség, és munka kell hozzá.
Miért nem írja rá a nevét a borítóra? Örülnék neki, sőtt el is várnám!
Ha emiatt nem lesz berakva egy sem többet az szívetek ügye (az pedig úgy látom szerencsére nagy van mindkettőtöknek, és nem állt szándékomban megtörni :((( ), remélem megértettétek a hozzászóllásomat, és egyhül a helyzet.
Ui: az " egy-két naponta szinte minden 2005-ös európai The Cure fesztiválon ottvoltam" részt azért írtam, hogy éreztessem, hogy egy Cue koncert után az embernek aztán legkevesebb kedve van borítót tervezni. Másrészt úgy tudom legalább kettőn voltatok. De remélem, hogy megírod pontosan mennnyin...