ZP#70 Creative Commons License 2005.09.08 0 0 92

Szeva, Anabolic!

A korábbi meccsünkön előfordult sérülések nem tudom, hogy mind szándékosak voltak-e, hiszen én nem okoztam, és a többiekéről nem tudok mit mondani. Az azonban sajnos tény, ahogy kiváló csapattársam is írta Neked, hogy volt, Aki több agresszivitást vitt a pályára, mint kellett volna. Ennek szerintem inkább volt az oka a tapasztalatlanság, és a hozzá társuló "lendület", és nem a szándékosság. Azért ne gondold, hogy csak az ellenünk játszott (és kiváló győzelmet aratott - megpróbálunk majd visszavágni!) csapat tagjai sérültek. Nálunk is volt sérülés, de ez sajnos ebben a sportban vastagon benne van. SZERINTEM. Mi arra fogunk törekedni, hogy szándékos sérülés okozásról még beszélni se lehessen ezután, hiszen a legfontosabb maga a játék. Hidd el, az egész csapat erre törekedik!

Amikor majd a meccs végén, ahol győzzön a jobb-ügyesebb, egymásnak gratulálva kezet fogunk szorítani, remélem a férfias, tiszta küzdelem lesz, amire emlékezel, és nem a sérülés okozás.

Jó felkészülést Nektek! Várom már a meccset nagyon,. mert ott lehet a legtöbbet "tanulni".

GO FOOTBALL!

Előzmény: Anabolic (90)