+1 vélemény:
Nekem a kedvenc helyem a Fuji a Blahán.
- közel van hozzám :),
- igen szép képeket csinálnak,
- lehet neten küldeni a képeket.
Viszont ehhez a küldéshez regisztrálni kell magadat, és onnan kezdve küldik a reklámleveleiket az akcióikról, stb., illetve további hátránya, hogy gyakran sokan vannak vevők is, akik bejönnek egy-egy fényképezőgépet megnézegetni, és akkor hosszú a sor, ezek nem tetszenek.
A minap kipróbáltam a Digilabort is, mert olvastam, hogy a nyomtatott képek mindkét oldalon fóliázva vannak, és jobban bírják az UV sugárzást. Van egy kirakatom, ahová reklámtablót tettem ki, és bizony egy év napsugárzása eléggé megviselte a vegyszeres képeket (fakók, hullámosak lettek). Most kiváncsi vagyok, hogy ez a printelt hogy fogja bírni. Érdekesség képpen több képet előhívattam mindkét formában, vegyszeresen és printelve is. A nyomtatott képek valóban kicsit raszteresebbek, portrénál nem előnyösek. De az én bútor fotóim szépek lettek, nekem legalábbis tetszik. A vegyszeres fotóik is szépek lettek (külön tetszett, hogy náluk "digitális méretek" is vannak, az a Fujinál nincs, csak vágás vagy fehér csík).
Összefoglalva: mindkét helyet ajánlom, összehasonlíthatatlanul szebb képeket csinálnak, mint a Médiamarkt önkiszolgáló előhívója vagy az általam eddig próbált tömeghelyek, kis ismeretlen zughívók.