IJN Yamato Creative Commons License 2005.09.08 0 0 748
Üdv mindenkinek!
Garatula az összes régi, új, újabb és még újabb Lacetti tulajdonos "kuzinnak". Sok - örömet okozó - baleset és javítás nélküli kilométert kívánok mindenkinek.

lacetti men
Ha jobboldaról és hátulról hallatszik akkor az a befecskendező rendszer előnyomó-szivattyúja.

Bejfez
Én Shell Vpowerrel jár(ok)tam - ezzel a benzin árral ki tudja meddig:-(. A teljesítménnyel és a dinamikával nekem semmi gondom, igaz az én Hercegnőm 1.4-es.
Az első pesti utam cirka 600 km-nél volt, az autópályan csak arra ügyeltem, hogy 4000 rpm felé ne pörgessem a motort. Hegymenet, jártam vele Pllisszentlászlón, illetve itthon a Bükkben és a Zemplénben - mentem amennyit "mertem" 4000 rpm alatt - itt sem volt semmi gondom azzal amit a Hercegnő nyújtott. Most cirka 3100 km van benne, 2000 km után már hallottam, hogy milyen a hangja 6000 rpmnél - nekem tetszik :-).

Más
Megvannak a következő fogyasztási adatok
3083 km-nél, 528 km-re 48,85 liter, fogyasztás 9,25 l/100km.
Körülmények:
Egy 104 km-es Miskolc-Szikszó-Szanticska-Edelény-Miskolc kör kivételével teljes városi, kondi nélkül, - egy nap kivételével - 9 és 30 km közé eső napi futások, (melóhely, lakás, bevásárlás) szóval "mostoha üzemeltetési körülmények" ezzel elértem a gyári 9,3 l/100 km fogyasztást :-)

A találkozó Esztergomban engem is érdekel, rockdobos ha nem jön közbe semmi akkor viszem a dvd-ket.
Y.

Előzmény: lacetti men (747)