away alone Creative Commons License 2005.09.07 0 0 10127

Csak a netes verziót láttam vagy 6-szor egyenlőre, bár nem hiszem, hogy jobbat hozna ki belőle a TV-s :(

Sajnos összességébe véve, többször is átgondolva, inkább ne lett volna semmi az egészről.

Tudom ,hogy jó dolog szerepelni a TV-ben, meg hogy legalább ez volt, de azt hiszem semmivel nem lettunk okosabbak (sőtt), mint amit már csak a fórumból tudunk...

Ez a músor inkább lehetne inaktív, vagy unfiction néven, mert így csak aktív szemét, meg egy csomó 'szép' jelző....

Szerintem teljes mértékben 'gagyiként' állítja be a nézők előtt a Cure-t  :(

Na és a végmondatok összességében attól a kérdéstől kezdve, hogy "Ez most milyen?", maga a kérdés is 'gagyi' (bár az aktívosoknak biztos érdekfeszítő/érdekfelkeltő volt), a válasz logikusan következik, és meg is kapták amit akartak, jó be is snittelték "-Jó! Jó bizony" - itt érdemes azt az aktívos sunyi, gúnyolódó, de azért álláspontot nem merünk foglalni hanglejtést -  ", mivel lehet, hogy ez az utolsó koncert Magyarországon....", a többit felesleges leírni, mert már itt lejött, hogy bizony jó, hogy Magyarországon nem lesz több Cure koncert, és természetesen 'csak' ezért jó. Mert, ha minden évben jönnének, akkor az már nem lenne jó...

Sajnálom, de egy politikailag, és üzletileg saját 'igényeknek megfelelően megszerkesztett/összevágott' "műsor" volt, mint minden ami a magyar médiában szerepel (tisztelet a kivételnek) :(

Előzmény: love cat (10104)