Nem tudom, de engem borzalmasan bosszant, hogy befizettem egy vagon pénzt, és csak itt vagyok a teljes bizonytalanságban. Nincs egyértelmű, konkrét tájékoztatás a várható kulcsátadási időpontról, nem tudják, hol tart a használatbavételi engedély, nem tudják, mikor érkezik meg az utolsó hitelrészlet.
Majd két nappal valamikor, jó esetben szeptemberben szólnak, hogy mehetek a kulcsért, mikor a beköltözést, a KIKÖLTÖZÉST, ne adj Isten egyeseknek az albérletfelmondást vagy régi lakásuk kiadását meg kellene szervezni. Mert azért ez a hercehurca nem egy fél nap alatt megy le.
Ha meg felhívom az ügyintézőt (már a telefont felvevő hölgyikétől is rosszul vagyok, sőt, már ráz a hideg, amikor beütöm a 4500-800-as telefonszámot), az nem tud semmit, hebeg-habog, meg izé, de az utóbbi 2 hónapban infoszerzés céljára használhatatlan volt.
Kezd elegem lenni, hogy ennyi lóvé után levegőnek néznek!!! Ja, a háznál meg lézeng egy-két munkás, a takarítás nem halad, csak az őrök sétálgatnak fel-alá (már lassan ismerem mindegyik búráját), a büdös WC-k persze ott díszelegnek és bűzölögnek, mint valami szoborcsoport. Olyan, mintha már senki nem csinálna semmit.
A találkozót én is támogatom, ha más nem, majd az AL ügyfélszolgálati irodája előtt összegyűlünk, úgyis olyan hangulatos kis tér van ott.