Azt irtam régebbi hozzászólásomban, hogy nem értem a lehellkét. Elolvastam a hozzászólásait és rájöttem, hogy ő tényleg tud/sejt valamit, amivel egyetértek.
Csak a fogalmazása és helyesírása nehezen kibogozható, de úgy gondolom azért, mert esetleg ő nem magyar, vagy régóta külföldön él. Mindegy, de a gondolatmenetébe beástam magam és rájöttem a gondolataink egyezésére.
Házastársammal együtt, akivel hálistennek nagyjából egyformán gondolkodunk, már régóta morfondírozunk azon, hogy az embereket itt a hazánkban, de a világon is befolyásolják. De nemcsak az embereket, az állatokat is. Hiszen azelőtt nem volt ennyi kutyatámadás, gyilkosság meg pláne. Ma meg majd minden nap olvashatunk gazdáját, szomszédot meggyilkoló kutyákról. Ez már évek óta folyik, s jelzésértékkel kellett volna bírjon.
Az emberek /akik befolyásolhatók/pedig teljes agymosáson estek át. Mi gondoltunk még a vízre is, hallottuk régebbi TV-elnöktől,hogy igenis vannak a műsorok alatt tudatbefolyásoló egy-egy másodperces képek, melyekről nem tudunk, de erősen befolyásolják az emberek nagy részét. Olvastunk a HAARP Projektről is, ami világméretü befolyásolásra alkalmas, de veszélyes dolog.
Hiszek abban, hogy a rossz uralkodott el a Földön, s hogy ez az ördög műve, vagy az emberé - nem tudom, de lehet,hogy együttes.
De azt tudom, hogy irányítva vagyunk. Bizom benne, hogy személyesen én nem,de nincs biztosíték arra, hogy nekem nem-e az ellenzéki szerepet osztották ki.