Adamwarlock Creative Commons License 2005.09.05 0 0 4528

Én 70% a 30%-hoz Dickinson mellett vagyok. Mér baj az, hogy szerinte k*rva magas jegyárak mellett még a hang is szar. És mér baj, hogy ezt megosztja a közönséggel...Így biztos szimpibb akart lenni(persze biztos óriási jutalékot kap a showért).

Engem az a szöveg idegesít a legjobban, hogy Dickinson zavarban volt a nagy közönség miatt(ezt ugye seron mondta). Biztos a csaj nem hallott még a Rock in Rio-ról, ahol a maiden volt az ő napjukon a fő banda, és mellesleg több mint 250 000 ember elött játszottak, akkor mi ehhez képest a 42 000? Az a nő csak dobálózik a szavakkal, így nekem nem túl hiteles. Amúgy nekem sem tetszik, hogy mindenki meglepődik, amikor mondom, hogy Ozzyék angolok. Már úgy vannak elkönyvelve, mint amerikai rocklegenda(ami részben igazzá vált már). Dickinson, aki meg megrögzött lokálpatrióta zokon veszi, hogy valaki, aki haver volt, akire felnézett, akivel jókat részegeskedett, az egy hülye p*csa pénzéhessége miatt elfelejti a gyökereit. Szerintem amikor Ozzy fejéhez vágta ezeket, jól be lehetett b*szva, és, ami a szivén a száján efektus lépett fel nála. Bár egy csöppet én is tahóságnak tartom, hogy meghívott bandaként a közönség előtt fikázza a házigazdát, és madenfesezik hangosan. Amúgy röhejes a dolog, mert mára a Maiden népszerűbb, mint a Sabbath, legalább is koncertek tekintetében biztosan. Ozzynénak meg nem tetszik, hogy az öreg kontinens leghíresebb bandája, és az 50 000-res közönség már szinte minimumnak számít a koncertjeiken.

Én még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy még a fest elkezdése előtt kiagyalta, hogy rászáll a maidenre, és ugye Dickinson az ideális célpont, mert a többiek békésebb, nyugodtabb temészetű emberek, Dickinson, meg üvöltöző kocsmatöltelék.

Az új albumon szerintem lesz egy szám, ami Sharonról szól, van egy tippem, hogy milyen név fog állni a címe mellett, író jelzésére szolgáló zárójelben....