agnikacul Creative Commons License 2005.09.05 0 0 8
Sziasztok !
Most tévedtem ide először és sem a "fórumozásban" sem a kenyérsütésben sem vagyok profinak mondható , de már van kb. "két hetes" tapasztalatom.Igaz ez idő alatt mindennap használtam a gépet. Nekem egy Clatronic 2450- es kenyérsütőm van . Nagyon olcsón sikerült hozzájutnom (az eBay-n 8 EU-róért) egyszerű könnyen kezelhető , kb. kilós kenyeret tud sütni, 11 progis masina eddig jól végzi a dolgát.
Úgy kezdtem,hogy próba - szerencse alapon megpróbálkozom a sütéssel, mert már nagyon elegem volt a minősithetetlen rossz kenyerekből, amik néha a vásárlás után sem vághatók fel tiszteségesen, a másnap reggelről már nem is beszélve. Az első sütés elött végigböngésztem egy másik topicot "mindennapi kenyerünk"-et. Hihetetlen sok infót sikererül összeszednem, és nekiláttam. Az első, hát az sok mindenre hasonlított csak kenyérkére nem, de azóta hál'Isten megy a dolog ,csak még ezidáig a kisült kenyerek nem éltek meg soha 1 óránál többet. Népes családom kitűnő közönség és jó a fogyasztásuk is. ( négy tinédzser gyermekem van) Isteni dolog reggel kenyérillatra ébredni ! Most kovász szeretnék készíteni, mert eddig csak szárított élesztővel sütöttem. Mindenkinek jó munkát, sütést kívánok !