cirrocumulus Creative Commons License 2005.09.05 0 0 1019

Hű, hát kezdenek felgyorsulni az események Solarisék háza táján...!

Robi válaszolt nekünk és nem semmi hírözönt zúdított ránk!!!

Íme, Robi válaszai:

NOAB CD:

"Jelentem, hogy a NOAB borítóstul-mindenestül készen van! Keddre kerül bele a borító és a CD a tokba, úgyhogy szerintem legkésőbb csütörtöktől ott lesz a Gergőnél. Vagy még előbb is. Ez már biztos."

NOAB novella:

Erre azt mondta Robi, hogy tényleg újraírja majd, türelmünket kéri és addig nem akar előzetest adni róla. (Pár szóban úgysem az igazi, ezt nem is lehet így.)

a saját szólólemeze + a mexikói Solaris DVD:

"Nos, én szeretném azt is idén (mármint a szólólemezt), de nem nagy a valószínűsége, hogy sikerül. Túl sok most a feladat a régebbi dolgokkal (pl.: a mexikói Nostradamus DVD teljes hangkeverése hátra van még, a képanyag elkészült, pénteken kaptuk meg az engedélyt a Hungarotontól, hogy a DVD-extrájának szánt mexikói-útifilm alatt az eredeti Marsbéli-zene szólhasson, ennek az útifilmnek a képvágása zajlik éppen). Szóval, ezek prioritást élveznek.

A WTMB megjelenésének legvalószínűbb időpontja a jövő tavasz. De még meglátom. Ez leginkább a Tamáson múlik (Erdész Tamáson), hogy mikor tudunk időt szakítani a keverés befejezésére."

+ vannak még egyéb tervek is, amik egyelőre képlékenyek, ezért Robi megkért, hogy azokról ne írjak még.

Viszont .......... viszont ......... lesznek még hírek hamarosan :o)))))))))))))

Előzmény: lokomotivum (1014)