Lehet hogy hiányos infóból dolgozom :-), de én ennyit hallottam:
Dickinson a turnén folyamatosan cikizte az Ozzy valóságsót - ez (finomabban fogalmazok) rosszcsont dolog.
D a turnén Ozzyék műsorát, aztán a technikát is cikizte, közvetve vagy közvetlenül; mindezt nem az érintetteknek szemtől szembe, hanem a színpadról, több tízezer embernek - ez rosszcsont dolog.
D, mikor egy beszélgetést kezdeményeztek volna vele, hátat fordított és elment - ez rosszcsont dolog.
ilyesmik:
"When we come back to America, we'll be back with a proper sound system?or "We won't be playing the same old songs every night (like Sabbath),?"We don't need a teleprompter (like Ozzy)" and "We don't need a reality show to be legit (again, like Ozzy)."
És hát valóba' az Ozzfest az övék. Hogy 10 perccel továbbjátszottak-e vagy sem? Hát ezt innen nehéz eldönteni, de ezt beszélik, a fene tudja.
MInt egy vendégségben: ha valaki a nappali közepére vizel, azt meg lehet szépen kérni, hogy menjen haza, de az ember mondjuk ilyenkor elveszti a fejét, és üvölteni kezd - emi oké, nem elfogadható, de valamennyire érthető.