djuice Creative Commons License 2005.09.04 0 0 2298

Nos igen! Ez az mikor valakik fél szavakból még nem értik egymást.
Az ember nem írhat le minden 1es gondolatot ami eszébe jut mert akkor ide copy-paste-ezhetné az "Egri csillagokat". Mindenkinek mást vesz be a gyomra! Van aki egy levágott csirkefejtől is rosszul lesz, van aki + egyenesen odavan pl. a mészárlós horrorért. (jelentem én egyikbe sem tartozom - tudomásom szerin)
Szóval egyszerűen csak felmerült bennem ez a legacy kérdés és mint mondtam nem is szándékszom Hammondot venni, Csak jött a kérdés. Ennyi! Nem több! Máskülönben meg olyat is láttam már videón hogy sportversenyt csináltak belőle, ki hogy és milyen rövid idő alatt tud a legbrutálisabban szétverni egy hangszert. (asszem 1 pianino volt) Elég durva hogy 1esek ennyire értékelnek 1 hanxert mégha az rossz állapotú is. Valaki azért minimum azon komponálta 1szer legmeghatóbb szerelmi áriját... Tehát ebből azt kéne levonni, hogy fél fejjel erre is gondoltam, kár lenne ha ilyen vandálok kezébe jutna a "felszentelt" Hammond. De innentől tényleg igaz: "semmi közöm hozzá"!
Én úgy gondoltam (kellő tapintattal) talán nem lesz ilyen gáz belőle, minthogy a példa mutatja másban is felmerült azonos kérdés. A végeredmény: több körültekintés mielőtt kinyitjuk a szánkat és ezzel tényleg utólagosan is 1000*1000 bocsi mindenkitől akit esetleg mélyen érintett állítólagos "faragatlanságom", "mínusz IQ-m".
(zárójelben, azért nem kéne rögtön "anyáskodó" hangulatba csapni! PÍÍÍÍÍÍSZ FOREVER!!!)

TEHTUBE!!! még1x: Jonny Heartsman kritika??? már nem tudom nagyobb betűvel írni! lécci! :))

(amúgy köszi hogy próbáltál védeni, rendes csákó vagy, még ha 1x találkoztunk is! és Hammond-őrült :))))

Ja! Srácok (már akik nem pickelnek rám) segítsetek már a MAGI KRISZTIÁN elérhetőségét számomra eljuttatni vhogy! Már a Joey buli óta akarom kérdezni és sosem jutott idáig sz-embe. (lehet hogy a "mínusz IRQ" miatt? :)))
Szóval lécci-lécci >>> 70-311-4352 vagy djuice@estmail.hu vagy ide a fórumra vhova. Köszi!

Előzmény: nallaci (2290)