Jónapot kívánok!
Hát igen, én is elmélkedtem a dolgon. Segítsetek ki, ha tudtok:
(Egyszer még a Pannon rádióban volt vele egy kétórás riportműsor, valami ilyesmire emlékszem.)
Várpalota, helyi csapat, talán Volán, Beton, vagy azok a Tunyó és Schilleré?
77 P Mobil + 200e OTP hitelből M3+147
80 P.Box
86-tól benősülés, Debrecen első pizzériája, majd Mekdonánca
94-től a helyi csapattal új P. Box 2 jó lemezzel, stúdió, ismét aktivitás.
Tényleg tragikus a mindössze ötvenegy éves kora miatt. Nyaralás közben elmeséltem az asszonynak Pityibácsi életútját Várpalotától->. Mindenesetre arra jutottunk, hogy az enyémeimet ebben az esetben adja el, ne foglalja a helyet. Ő is nős volt. A hordozhatóvá tett országúti harcos M100-asát, és a szebb angol Rt3-asát már egy éve kínálta. Laurens levelezett vele. A 251-ről, 760-ról és az XK3-ról(!!!) passz.
Sok jó dologban részt vett, de nálam a 77-80 közti P. Mobilos korszak volt a lényeg. Többször volt alkalmam ezt a Vikidálos nagy formációt megtekinteni. Egyszer meg 82-ben a P. Box előtt zörögtünk. Rátettem a Weltmeister és Casio billentyűimet a lezlije preampjára. Koncert után elismerően szólt. Végülis egy fa csöveslezli sokat számít..... :-)
Más, az XM1 tényleg lényeges előrelépés egy Korg Nxxx orgonahangjaihoz képest. Bármely húzóregiszteres orgona előrelépés. Még egy Vermona orgona is igazából profi hangszer, de egy műanyag PCM szinti már kérdéses.
'92-ben alig tudtam mexabadulni a Weltmeister TO200/5-ömtől. Végül 12ezerért szintze a nyakába sóztam valakinek. Pár nap múlva ismét hívott, hogy nincs mégegy ilyen, annyira megtetszett az ismerőseinek is :-)
Hát hogy volna, akkorra azthiszem Tambi is már elbocsájtotta a Vesztminszterét :-)
Mindjárt jön Dzsonibá'...