alfredoo Creative Commons License 2005.09.03 0 0 237

figyelo

az is valami. en meg eleve el kell hogy gondolkodjak mert az esemenyek nem ugy alakultak ahogy nekem tetszettek volna vagy logikusnak tuntek volna. a tovabbi esemenyeket meg feltetelezeseket illetoen ki kell varni a valasztasokat es az utana bekovetkezo helyzeteket. akkor donthetem el hogy helyesen lattam e a dolgokat, helyesen kovetkeztettem e vagy csak szaladt a szekeer.

valoszinuleg ha kettonkon allt volna ki tudtunk volna egyezni. mindenesetre az szdsz-tol nekem elfogadhatatlan a masik allaspontjanak semmibe veveese. ez nem szemelyesen rad vonatkozik, hanem a paartra. miert nem legalabb olyan fontos szempont mint barmi mas az mszp dontesenek es ezzel az mszp tagsaganak tiszteletben tartasa. mondhatnad forditva ezt az mszpre. de mint mar millioszor irtam az szdsznek nem ez volt az egyetlen elfogadhatatlan jelolt. hanem tkp 3/4 jelolt sem volt elfogadhato.

ezt ha megspekeljuk solyom laszlo nehany korom/karomprobalgatasaval mar erdekes helyzetet teremthet. nem lehetunk biztosak abban hogy solyom laszlo olyan jo elnok lesz. az biztos hogy rendkivuli elnok lesz. de jo lesz ez magyarorszagnak? a kozephatalomnak?

Előzmény: figyelő (222)