McFart Creative Commons License 2005.09.02 0 0 37

Prince

Ugy ertem, hogy egesz magyarorszag bunko, mert a pult egyik vagy masik vegen van es mindenki van olyan helyzetben amikor o all a masik vegen. A plazacica elado fel van haborodva a budapesti kozelekedesen, a bankon a kidobokon a discoban. Es osztja az eszt hogy milyen bunko a masik. Kozben halalnyugalommal flegman barom modon all az uzletben, eszre sem veszi magat. Ez egy ilyen orszag.

A penztaros nem tud bunko lenni, nem fogadja el a csekket? rendben van hivja a fonoket es adja ide a panaszkonyvet, valamint a csekken van telefonszam es hivd fel hogy basszak elfogadni ebben vagy abban a boltban (picsan fogjak rugni a ribancot). Nem tud visszadni? Nem baj, mar beverte a gepbe, azt ki kell kulcsolni, semmi gond a kulcsos ember hozza a vasarloi konyvet es lehet is belevesni a gondodat. Biztos lehetsz benne hogy nem neked lesz kellemetlen.

Nincs ar rajta? Panaszkonyv, nem kell szarozni, be kell vesni. Penztarnal meg odaadni a penztarosnak hogy huzza le mondja az arat aztan ha nem tetszik akkor azt mondod hogy ez sok neked nem kell, kulcsolja ki a gepbol. Amig nalad van a penz addig mit tud tenni? Feljelent? otthonhagytad a penztarcadat, rakjak felre a csomagodat majd visszajossz erte.

Nem rakja vissza a termeket? nem baj. tedd le a szalagra hagyd vagy tedd a szomszed polcra, es rohogj a kepebe.

Burgesz vagyok:) Az hat. Leszarom a  penztarost, ott van mert ott kell lennie, nem akarok beszelgetni vele, mosolygok rakoszonok, segitem hogy gyorsan vegezzunk, aztan tavozom.

Raadasul megtehetem hogy nem megyek oda tobbet, mondj egy olyan boltot amibol egyvan ebben a varosban.

Nyilvan nekem sem erdekem a harag a bunkozas, igy nem is celom. De egy penztaros vevo kapcsolatban csak a penztaros jarhat rosszul, nem tud eleg bunko lenni.

Előzmény: PrInCe (27)