lapposskuttya Creative Commons License 2005.09.02 0 0 959

Tomi!

Miguelnek vannak kapcsolatai az ottaniakkal, konkrétan az egyik szervező a szobatársa, szóval, ha nem olvasná eme fórumot, majd szólok az érdeketekben:-)Milyen a vidi???:-))))

Alhi!

ehhhehhhheeeeee!Úgy látom bejött a cuccc:-))))

Magyarázatképpen még annyit, hogy a végén a feliratban el van írva egy két dolog:Vannak más helyszínek is, pl Szeged, meg a felvételek 2004 októbere és 2005 augusztusa között készültek.Ja, meg feltűnnek pluszban még Stereochrist, Nasmith és Murphy Band tagok is:-)

Túl vagyok az első két munkanapon!!!Hát vannak negatív élmények, de azé úgy látom jó lesz ez.Az azért poén, hogy tanítok olyanokat, akik rendszeres Tea koncert-látogatók.Ez elég gáz, mert tudják, hogy a tanárbácsi mekkora állat.Meg van egy srác, akivel múltkor együtt ittunk, meg kielemeztük a nőket... én azt hittem, hogy olyan idős mint én, erre ma ő is megjelent egy harmadikos(11.) osztályomban, mint diák:-(((Ja meg van egy...hogy is mondjam...???...elég fejlett(mellesleg) leányzó az egyik negyedikes osztályban, aki folyamatosan a folyosón és az utcán hangos "Csókolom"-mal köszön:-)))