Nagyvad Creative Commons License 2005.09.02 0 0 460

Rinyagépek? Akkor Payton mi a szösz?

Amúgy elhiszem neked hogy jobb a két öreg leszállóágban, de nem véletlen hogy a döntőről beszéltem, mert amit ott műveltek, azt Willimas és Walker is megtudja csinálni, és talán tőlük nem is vár senki annyit, mint Malone-tól és Paytontól.

Számháborúzni nem akarok, de az is biztos, hogy Williams már nem az az "életemetegyhátmögöttipasszért" típus, mint amilyen volt a Kings-ben(akinek nem mellékesen összesen 4 tizeddel rosszabb az asszisztátlaga a karriert tekintve, mint Paytonnak). Walker meg szarul trojkázik, de pont ezért mondja azt mindenki, hogy legalább egy kintről halálpontosan célzó embert valahonnan elő kell kaparnia a Heatnek. Malone-nal jutottak oda, ahova? Furcsa egy olyan emberről ezt olvasni, aki a szezon felében nem is játszott.

És ne bizonygasd azt, hogy Walker meg Williams nem sztár, mert én sem írtam olyat hogy sztárok. Mondandóm szelleme inkább az volt, hogy a LAL kiöregedő emberei nem voltak alkalmasak egy szezon végigjátszására, és pont akkor mondtak csődöt, amikor a legnagyobb szükség lett volna rájuk: a döntőben.

Előzmény: Doktor Toka (458)