kiterhetunk az ugyfelszolgalatosokra bankoknal, szolgaltatoknal, undormany.
aztan az autosokra, bicajosokra gorkorisokra. pincerekre, benzinkutasokra stb
Ki lehet térni, de ez a topik nem erről szólna.
ez egy ilyen orszag, nincs mit csodalkozni ezen. aki egesz nagy ugyfelekkel es azok problemaival foglalkozik mind ilyen lesz nagyon gyorsan.
én speciel nem lettem ilyen. és azt hiszem ez a normális, nem az hogy ilyen legyek.
en gyakrabban talalkozom bunko hivatalnokkkal mint penztarossal. mivel a penztarossal nincs semmi dolgom az eg vilagon, lehuzza az arut, beuti a gepbe majd fizetek a kapcsolat mindossze, nem is igazan ertem hogy lehet bunko. ha kocsogol nem fizetem ki a cuccost es tolja fel maganak.
Nem mondtam hogy a hivatalnokok szentek. Ott is legalább annyi a bunkó.
Méghogy nincs dolgod a pénztárossal. Tegnap utalvánnyal akartam fizetni, mire közölte hogy ezt ő nem fogadja el. A cég emblémája rajta volt, és a bolt is szerepelt a beváltóhelyek között. Erre közölte ocsmány, és leosztó hanggal hogy tanuljak meg olvasni. És különben is, miért nem hozok pénzt magammal ha vásárolni akarok.
Más: múltkor egy árunak nem volt kint az ára, gondoltam megkérdezem a pénztárnál. A válasz az volt, nézzem meg ahonnan elhoztam. Mondtam ott nem volt kiírva. Erre: ő arról nem tehet, és az árat sem mondja meg (egy gombnyomásba került volna neki), és negondoljam hogy majd ő visszaviszi az árut. Ez szintén ocsmány hangsúlyban ment. Hát basszák meg...
ellenben mikor bemegyek a hivatalba barmilyen ugyet intezni, mindig ugy erzem hogy a hivatalnok szarik ram es nekem kell pitizni hogy segitsen. (ez a kijelentes is olyan altalanos mint a tied). Arrol nem is beszelve, hogy 5 hivatalnok 8 felekeppen ertelmez valamit es mindegyik mast mond hogyan kell csinalni.
Sajnálom. Nyiss topikot ahol panaszkodhatsz erről. Mégegyszer mondom, én nem ilyen vagyok. Egy-két kolléga még ki is néz, hogy minek vagyok ilyen segítőkész. De nem érdekel.