lokomotivum Creative Commons License 2005.09.02 0 0 1007
Kötözködni akarok a szervezőkkel! A programfüzet fő lapján halvány utalást sem látunk a Kollár-Naszádi Projektre. az úgy eldugva a gyermeksátor programjai közt szerepel. Persze a gyerekek már otthon lesznek , és kit fog érdekelni egy gyereksátor esti programja. A tömeg majd a Lajcsira fog özönleni -bár azt hiszem leginkább erre van igényük- Attiláékra pedig ki megy el? A szentendrei fellépésükről olvasottak alapján tudom szüségük van a zenéjüket befogadó hálás közönségre. Hál Istennek van egy kultútéren meg amúgy mindenben tájékozott társunk (na vajon ki az?) aki rendszeresen felhívja a figyelmünket a jelentős eseményekre. Tudom nagy dumagép vagyok és csak magyarázom a bizonyítványom, de nem tudok elmenni a koncertre, mert este van vége és akkor már képtelenség Bükre hazajutni, az éjszakai állomási csövezésből meg már valahogy kinőttem. Szóval mi marad? Bízzunk abban, hogy kedvenc koncerlátogatónk megtalálja a módját, hogy ott legyen - meg reméljük sokan mások- és aztán majd beszámol nekünk.
Előzmény: cirrocumulus (1006)