A q...va életbe, nekem minden hozzászólásom ilyen viharokat kavar a kávéscsészében...:-(
Naszóval. Jó. Van rá utasítás, hogy ne kávézzon, csak az fszt engedélyével. Kapott rá engedélyt, kijött, és szólt, hogy kész a KV. Hogy ezt beírta-e a fejrovatosba, azt nem láttam, de legközelebb odamegyek és megkérdezem, illetve figyelmeztetem a vezért, hogy az F.2. 15.64-es pontja alapján hogy kell eljárnia. (gondolom örül majd nekem). Ezen túl, a Bz-t lezárta, ahogy kell. Motrot nem állította le, kérdésem ehhez, hogy le kell-e állítani minden esetben? Megfutamodás ellen biztosítva volt, a fék be volt húzva, ezt én betekintéssel megállapítottam. Vonali fékpróba volt tartva, mert a kijáraton lassújel van, ráfékezett. Hogy álló volt-e, azt nem tudom megítélni.
Hogy ilyen és ehhez hasonló eseteket ne írhassak le ismét, javaslom mára visszamenőleges hatállyal a vonal forgalmának teljes beszüntetését, (a mai pozitív utasszámot a keddi negatívokkal kiegyenlíteni!), és autóbuszra terelését (csak nehogy a sofőr odacsukja a nyögdíjas néni kezét)....
Legközelebb tehát csak a barátaimnak írom le a tapasztalataimat, levélben, vagy le se írom...
:-)