azóta lett szótár is, igaz csak JAVA-s egyelőre, de elég gyors, í]y igazából nem probléma, hogy nem symbian progi.
a kontaktokat is sikerült közben felműködni a telóra, az OPM-ből exportáltam windows addressbookba (.wab) és ezt a PC Suite progival szinkronizáltam a telóval (végre végre sikerült BT-n keresztül is összehozni az X700-at a PC Suite-tal, igaz ez csak rajtam múlt, mert én bénáztam :oops:), az egyetlen hibája ennek a módszernek (azon kívül, hogy körülményes) az az, hogy a kontaktcsoportokat nem viszi a kontaktokkal együtt, így azt majd kézzel kell beállítsam.
megoldódott az ogg fájlok csengőhangként használata is (és úgy egyáltalán a lejátszásuk), akkor játszotta felgyorsítva le őket, ha változó bitrátát használtam az ogg-ba konvertáláskor. most átlagos bitrátával csináltam, és így már tökéletes, egész jól szólnak, és kevesebb helyet is foglalnak sokkal mint egy wav, de akár mp3 fájl is.
(igaz, hogy csak monóban szólnak, de ez tökmindegy, mert csengőhangnak nem hifi minőséget várok el)