A kisfiam egyébként még másfél évesen jól elvolt a járókában,
Az enyémek hisztérikus rohamot kaptak bármiféle rácstól, bezártságtól. Még rácsos kiságyat sem használhattunk, a nagy szépen alszik a heverőjén, a kicsinek meg vastag matracot szereztünk.
El nem tudom képzelni, hogy nekem főleg a kicsi, 1 éves kora után nyugodtan játszott volna a járókában. Ez nem jelenti azt, hogy néha ne lenne el egyedül, egyszer több mint fél órán keresztül egy popsitörlővel törölgette a babája fenekét és mondogatta, hogy: kaka, kaka. Csak körbekerítve nem bírnak létezni.
Amikor kinn volt pedig foglalkozva volt vele, csináltunk valami, ettünk, sétáltunk, hintáztun, stb, nem jutott eszébe a konnekror.
Szerencséd van a gyerekeddel. Ha az enyémnek kiraknak 1000 játékot és 1 olyan dolgot, amihez nem szabad nyúlni, tuti, hogy csak azt az egyet akarja elvenni. Ösztönösen ráérez. Valamelyik nap a fiók széléről leszedett valami fehér vacakot, nem is tudtam, hogy az leszedhető és hogy alatta van összecsavarozva, nem is tudtam visszarakni. Erre ő egy mozdulattal visszapattintotta. Az állam a konyhakövön pattant a döbbenettől.