Üdv mindenkinek!!!
A sérülésekkel kapcsolatban: Ebben a játékban gyakran előfordulnak sérülések. Aki ezzel nem barátkozik meg az ne játszon!
A játékkal kapcsolatban: Megtörtént és van még min javítanunk!
Azt olvastam itt, hogy jobb volt a védelem, mint a támadó csapat, de ne felejtsük el, hogy a védőnek könnyebb dolga van! Én védő vagyok, de ez így van akárki akármit mond!
Személyesen nem érdekel, hogy ki kezdte a sárdobálást itt a Fórumon, vagy a mérkőzésen, de legyen vége!!! A feladatunk megméretni magunkat az ellenféllel szemben, nem ujjal mutogatni, hogy ki mit tett!!!
A taps a kiállított játékosunknak véleményezésem szerint nem volt gusztustalan! Megtapsoltuk a játékát és azt, hogy magára húzta a mezünket, hogy elfogta az indulat és nem oda illő dolgot tett, ezért megkapta a büntetését! Az ilyen helyzetekért vannak a Bírók és az van amit a bíró mond, mint tudjuk az igazság néha vak, de nem mindig. Bízzunk a Bírói itéletben!!!
A csapatnak üzenném: Nem a múlban kell élnünk, hanem a jelenben, a célokat a jövőre kell tervezni, de a múltból tanulni kell.
Remek tanulási lehetőség volt ez a meccs.
Győztek a Démonok, de remélem lesz még rá alkalmam, hogy újra pályára lépjek ellenük és most győztesként távozzak a pályáról!!!
Köszönet a szurkolóknak, akik kilátogattak és kiváncsiak voltak a mérkőzésre!!!
Legközelebb a Farkas Odu vár ránk! Mi megyünk és remélem győzelemel térünk haza, de ezért sokat kell még dolgoznunk. Személy szerint megteszek a győzelemért mindent és szeretném, ha ezzel az összes capattársam így lenne!!!
Hajrá Ragadozók!!!!!