Parom azt mondja, hogy valamit nem jol csinalok/csinalunk mert szerinte abszolut nem tisztel minket mint szülöket.
Én csak annyit tudok javasolni, hogy mutasd meg a párodnak a 2308-as és a 2332-es hozzászólásaimat ebben a topicban. Aztán meg örüljetek, hogy "csak" hisztizik. A kisebbik lányom ugyanennyi idős, az állandó majomkodása mellett nagy ívben tesz bármiféle kérésre, felszólításra. Ráadásul a Merlini kutyafüle hozzá képest, ha szíjakkal lekötözném, onnan is kiszabadulna. Ha ő lenne az első gyerekem, azt mondanám én vagyok a nagyon béna, de az elsővel nem voltak ilyen problémáim. Ennyi idős korban meg szerintem fölösleges a "tisztelet"-ről beszélni.
Mai poén: Fogkefét vásároltunk a DM-ben, kb. fél percre fordultam el, a BESZÍJJAZOTT gyerek már a kocsi karfájába(ahol én tolom) kapaszkodva már lépegetett fölfelé, az egyik lába már az ülés részének a tetején volt, a másikat húzta fel éppen guggoló pózban. Szerencse, hogy stabil a kocsi és nem billent fel.
Fiam 20 honapos es az utobbi idöben szörnyen hisztis. Ha valami nem ugy törtenik, ahogy ö akarja, akkor kepes nagyon hosszu ideig sirni, toporzekolni vagy dobalni magat.
Jaj de ismerős, ehhez én még hozzátenném azt, hogy az én lányom meg ilyenkor a dühét a játékokon tölti ki. Pl visszanéztük a videón, ahogy tornyot épít. Amikor a harmadik alkalommal is ledőlt, mérgében elkezdte a kockákat dobálni.
Amikor beszélgettem a bölcsiben a vezetővel, elmeséltem neki, de csak annyit reagált, hogy ez természetes. Azt kérdezték, hogy harap-e a gyerek, mert általában abból van konfliktus.
Van e valakinek barmilyen ötlete,
Nincs. Én is itt szoktam elsírni a bajaimat.
Két hét múlva kezdődik a bölcsi, pár napja valaki megkérdezte, hogy nem rossz érzés-e több mint három év után újra dolgozni és hogy fogom bírni, hogy napközben nem láthatom a gyerekeimet. Akkor pont egy hisztis-anyámmindenpercedvelemtöltseddemégwcresemenjnélkülem-nyafogós-dühöngős-testvérrelverekedős nap után voltam, és őszintén szólva, ha valaki felajánlott volna egy éves kiküldetést Ugandába, azt is elfogadtam volna.