Hát azért arra nem esküdnék, hogy egy dél-amerikai rocker srác szarért-hugyért vehet DVD lejátszót! Szar-hugy a fizetése esetleg, de hozzánk sem 8000 ft-ért érkeztek be a lejátszók!
De ami talán egyértelműbb, hogy az veszi meg, aki akarja!!
Spéci én most hallgatom és imádom! Egyszerűen, mert ez a Maiden!
Ráadásul élőben mindig minden más!
Más:
Én is nagyon kíváncsi vagyok a jövőre, az tuti, hogy új album jövő ősz, turné így szerintem csak év végétől.
De amit még mindig nem tudok elhelyezni az időben, a History II DVD.
A következő ugyebár 84-86-os időszak, Power-Somewhere, a harmadik a Seventh-No prayer-Fear lesz, kíváncsi vagyok a Blaze korszak is meg lesz-e örökítve, szerintem igen és ott a vége, nem hinném, hogy értelme lenne a BNW-Dance-New korszakot is dokumentálni, hisz ez már megtörtént illetve fog!
DE!!! Ha 2 évente adnának ki egy-egy részt, hát nem tudom, az nagyon elnyúlna.
Seráfütty, meglátjuk!
Dickinsonról közvetve nekem is van vívós-sztorim:
88-ban a Seventh tour idején a magyar koncert előtt lement vívni az UTE szakosztályba, ott egy középsulis CSAJSZIval játszott pár asszót vagy csörtét vagy mi a túró van ott, a csaj később tiszta kék zöld lett a karján, azt mondta, Bruce igen jól mozgott és elég erőteljesen nyomta, ajándékba pedig kapott egy a teljes Európa-turnéra érvényes Stage-Pass-t!!! Hát én 13 voltam akkor, az volt az első Maiden koncertem, de nem igazán hozott lázba az ajándék, ma máshogy gondolom...:))