informania Creative Commons License 2005.08.29 0 0 143

Szia Zsolt!

Ugyan nekem Trafic autóm van, de a kérdéseid szerintem mindkettőre ugyanúgy érvényesek.

1. Fűtés/klíma. Nagy az autó légtere, ehhez szerintem erős rendszer kell. Fűtésre és hűtésre is értem ezt. Nekem dupla van mindkettőből, és nagyon kényelmes, hogy a hátsó üléssorok külön kapják a levegőt, külön kapcsolóval szabályozva.

2. Hátsó ajtó. Attól függ, hogy hogyan használod a leggyakrabban. Ha naponta többször kinyitod, és sokat jársz városban, a kétszárnyú a praktikus, mert ki tudod nyitni, nem kell akkora hely.

A felfelé nyíló (nekem ilyen van) azért jó, mert esőben is nyugodtan alá tudsz állni pakolni, kirándulásnál, utazásnál is kifejezetten hasznos. Viszont hatalmas hely kell a kinyitásához (pl. lásd garázs), és esetleg az asszony nehezebben csukja le, míg a kétajtóst könnyedén.

3. Ha elöl 2 ülés van, az a legkényelmesebb. Nem érnek egymáshoz az elöl utazók, az ülések között is hatalmas hely van, karfás ülésekkel. Nekem 2+2+3 az ülések száma, és fejedelmi a hely, és így is 7 ülés van. Persze lehet, hogy nektek 8 vagy 9 ülés kell.

Üdv

Előzmény: zsviczian (142)