headhunter44 Creative Commons License 2005.08.29 0 0 76

Sziasztok !

Headhunter vagyok a Démonok csapatkapitánya.

Szerintem többet nem kellene egyik, csapatnak sem foglalkoznia ezzel a meccsel, megtörtént ( hála isten ) , és elmúlt.

Saját nézőpontom szerint, ami nagyon nem volt szimpatikus: Ma láttam videót a meccsről, és az egyik "edzőtök" amit ott mond, az egyszerűen hihetetlen. Fociztam nagyon sok helyen, nem is kicsi bajnokságokban ( horvátország ) de ilyet még ott sem hallottam.

Ami meglepett, hogy SAJÁT NÉZŐTÖK kiabál neki , hogy fogja be a száját, mert kezd unalmas és gusztustalan lenni.  

Ezért sok esetben talán nem, is a játékosok a hibásak, mert egy ekkora szemét, egy ilyen idegállapotú meccsen csak bajt tud csinálni.

Gusztustalan volt, hogy amikor a játékosotokat ( azt hiszem 88 as volt ), végleg kiállították, mint egy hőst ünnepeltétek.

Ez szegénység.... 

Szerintem tanultatok belőle, de ilyen alattomos szabálytalanságokra csak GYÁVA JÁTÉKOSOK KÉPESEK, akik nem mernek szemtől szemben semmit felvállalni.

Mindegy megtörtént.

Viszont volt 1 játékosotok, 91-es számmal TE-t játszott, ő egy korrekt jó játékos. Vele lehetett beszélgetni meccs közben, pedig nem keveset ütköztünk. Üdvözlöm őt, adjátok át neki.

Predators 6, két alkalommal is elkaptalak, egyszer felsegítettelek, én voltam.

Egyszer arra gondoltam, hogy a mi irányítónkon a meccs óta hány műtétet hajtottak végre, ha ennyiszer Sackelkik. Biztos megsérült volna.

Mi vigyáztunk rád, mert neked is valószínüleg holnap dolgoznod kell menned.

Szóval erről szól a dolog, nem pedig kettős térdtörésről...

A Headcoachunkat pedig hagyjátok, mert ő csak segített nektek, hiszen SAteve őt kérdezgeti telefonon, hogy hogyan és mit kel csinálni.

Szóval ennyi, készüljetek, és a következő meccs biztos más lessz.

Sziasztok