Adamwarlock Creative Commons License 2005.08.29 0 0 4485

,,Apád barátja viszont büszke lehet magára, ekkora taplót, már elnézést."

Szerintem ezt p*csába elküldést rosszul fogalmaztam, azért mondod ezt. Nem úgy fogalmazott, hogy ,, Húzás innen te szar, mer utolsó vagy mi meg itten a hazai kiályok, vaze!", hanem kezet fogtak, bemutatkoztak egymásnak, megkérdezte Apám haverja B.D-t, hogy hogy van, meg hogy sikerült a verseny, csak annyi történt, hogy nem invitálták meg a társaságba, azért mert béna volt. A vívók közt abban az időben ez szabály volt. Akkoriban a gyengébbek istenítették a jobbakat. Apám például csak látásból ismer egy producert(milliomos, mindenhol nyaraló). Annyit tud róla, hogy létezik, sose voltak haverok, de ha látják egymást a producer előre köszön a faternak, és mindíg felidéz valami '78-as meccset, mert az bejött neki.

Ezt Dickinson is tudta a szokásokat, azért örült annyira, hogy egyáltalán szóba álltak vele. Hát igen...a vívók külön állatfajtába tartoznak.

Csak ne tatrsd a fater haverját taplónak, én fogalmaztam rosszul, amúgy nem volt bunkó. Ráadásul rohadt jó arc,és olimpiai bronzérmes...

Vajon milyen lesz az új album brítója? Remélem zöld színű, mer olyan még nem volt.

Előzmény: The Evil (4482)