ezen a linken elolvashat(od)játok a remélhetőleg pontos választ:
http://www.hirado.hu/cikk.php?id=57872
Közel 30e ember volt aznap, és ebből kb. 12e volt kiványcsi a Cure-ra.
A készült képeket nézve (ajánlom a SZIN-en készülteket lehet is látni, hogy nem állnak ettől többen.
Persze lehet, hogy ez a koncert eleje felé készült, illetve a vége felé, un. is én úgy tapasztaltam, hogy pont ebben az időben lett egy kicsivel több hely mindenfelé.
Ettől persze valószínűleg többen voltak ott, akik a The Cure-ra jöttek, csak lehet, hogy már nem jutottak el a SZINpadig :)))))
Egyébként borzasztóan koncert volt !
Mindenkitől kérek egy-két perc néma csöndet!
one...two...three...four...stopped...short
Gondoljunk csak bele :oááá... 2 óra 40 percen keresztül zenélni!
Hihetetlen!, hogy mekkora erő van még mindíg a zenekarban (hála Istennek, szinte teljesen meg vannak fiatalodva!), és hogy milyen minőségben és mennyiségben játszották azt le! (még szinti nélkül is, melyet ráadásul Robert és Porl is igyekezett gitárral pótolni, és meg kell, hogy mondjam, hogy igen jól sikerült nekik! Persze azért remélem a kövi albumon lesz ismét, sőtt remélem Robert fogja azt szerezni, és feljátszani, mint pl. a FAIT-en vagy a PGraphy-n)
Ha jól emlékszem a számok többsége szinte alig volt hosszabb az albumokon szereplőktől (kivéve a FAITH-et, meg még vagy kettőt), ezt csak azért említem, mert ez azt jelenti, amit a setlist is mutat, hogy elég sok szám volt, és tulajdonképpen szinte minden albumről játszottak, bemutatva ezzel is, hogy milyen SZÍNes is a Cure.
Ez már majdnem A Half Hundred Years !!! Iszonyatosak, és kegyetlenek és még mondhatnák egy csomó jelzőt, de mindjárt sírok örömömben, és bánatomban, pedig a BD'ntC.
Szóval borzasztóan boldog vagyok :))))) én és a barátaim is, szóhoz sem jutottunk egy ideig, pláne, mikor az órára néztünk.
Figyelem mindenki nézze meg az este 19:30-kor kezdődő (a fórumban már említett)
TV2-n sugározandó Aktív cimű műsort (remélem valóban lesz benne róla "valami" elég sok! Aki fel tudná venni, és bedigizni, és feltenni valahová, és beírni ide a fórumra, az mindenkinek jót tenne :)
egyenlőre ennyi, ha tetszett lesz folytatása, ha nem kövezhettek, még úgyis új vagyok itt...de a Cure az meg számomra mondjuk úgy, hogy Örök, de egyáltalán nem csak a slágerei miatt.