ZP#70 Creative Commons License 2005.08.29 0 0 64

Szevasztok, Ragadozók!

Remélem, már mindenki kipihente magát a szombati meccs után, és levonta a következtetéseket. Biztosan lesz még vereség, amibe beleszaladunk, de ennél lesz jobb is. Győzni is tudunk, de dolgozni kell érte, méghozzá nagyon sokat.

Ha valaki tudja, mikor lesz elérhető a meccsvideó, jelezzen azonnal, mert lesz egy-két dolog, amit érdemes kielemezni! Meglepő dolgokat hallottam-olvastam, amik ha igazak, gyorsan ki kell "javítanunk" szerintem.

Elkövettem azt a csacsiságot, hogy ellátogattam a Démonok fórumára, és gratuláltam Nekik a győzelemhez, további sikereket kívántam a mérkőzéseikre. Aztán azért egy kicsit megpróbáltam zrikálni Őket, nehogy felhőtlen legyen az örömük :))), éppen ilyen jelekkel ellátva az írást. Hiszen azért mégis Ragadozó, nem pedig Démon vagyok. Arra gondoltam, a győzelmük segít Nekik abban, hogy poénra vegyék, amilyennek szántam is.

Jött aztán a válasz (korábbi hozzászólásaiból ítélve a Démonok egyik edzőjétől), valami hihetetlenül iskolázatlan stílusban. Emlékeztetett a viccre: "... értem én a viccet, csak nem szeretem." Érthetetlen módon nekemugrott, olyan szavakat használva, amiken három hétig kellene gondolkodnom, hogy ennyi csúnya eszembe jusson. Bemutatkozott rendesen! Aztán később valami elnézésafélét is írt, ami rendben is volna. Mégsem hagyta abba, folytta tovább, hogy milyen sértést miért érdemelt meg a csapat. Nem gondolom, hogy lenne értelme még egyszer is így a fórumukon szóbaállni Vele, mert csak vagdalkolózott.

Volt azonban a Démonok közül olyan, Akinek az észrevételére, ha igaz, oda kellene figyelni, és okulni azokból a dolgokból (persze, nem "NkDemons"-ra gondolok, Ő nem igazi beszélgetőpartner sajnos). Sokan szóvátették, hogy ok nélkül voltunk durvák, alattomosak voltunk.

Na, ezért

KELLENE A VIDEÓ!

Volt egy olyan érzésem is a jelzéseket olvasva, hogy csak a ZP volt durva, csak a ZP volt szabálytalan, csak a ZP volt alattomos, csak a ZP okozott sérülést, de ez inkább azért lehetett, mert - és ez teljesen érthető - minden szentnek egy kicsit maga felé hajlik a keze, és sokkal előbb észrevesszük mások hibáit. Hiszen emberek vagyunk.

A videó sokat segíthetne! Az egész Ragadozó-csapatnak! Sajnos a meccs közben nincs arra idő, hogy minden körülményre figyeljünk, ezért jó, ha újra meg lehet nézni. NMem is beszélve arról, hogy a külső szemlélő nézőpontjából nézhetjük vissza a hibákat, illetve a jó dolgokat, amikből tanulhatunk. Bentről egyelőre nagyon kevés játékos érzi, látja, hogy mit is hibázott.

Szóval, nem győzöm ismételni: ha valaki tudja, mikor lesz elérhető a videó, azonnal szóljon, kérek rá mindenkit! És köszi előre is.

És mégis jó Ragadozónak lenni! Nem azért, mert esetleg hibáztunk, vagy szabálytalankodtunk! Aki ott volt, érezte, hogy azért jó, mert csapattá értünk, és innentől fogva nem a csapatépítés már a legfőbb cél, hanem a football tanulása, és a gyakorlás!

Hajrá Ragadozók! Go Predators!