CharoN Creative Commons License 2005.08.29 0 0 9722
Sziasztok! Eddig csak lelkes olvasója voltam a topiknak, de most megérett az idő :)

Soundcheck: a második felére értünk oda, de megérte. Az It's not you után mondtam asszonynak, hogy nem hiszem, hogy lesz az esti koncerten bármi is, ami ehhez mérhető (tévedtem). Egyébként már itt is feltűnt, hogy milyen jó "passzban" vannak a fiúk, őszintén rosszabbra számítottam... Energia, pozitív kisugárzás, meg minden.

Szinti hiánya: nekem őszintén nem nagyon hiányzott. Egyrészt eleve jobban szeretem a rockosabb dolgaikat (kövessetek meg, de szvsz ők egy rockzenekar, ebben a felállásban pedig egy "ütős kis" rockzenekar), másrészt a dalok erejét mutatja, hogy másképp hangszerelve is legalább olyan jók.

Porl: a gitáros félisten :) Hála Neki, még a Never Enough is tetszett, pedig egyébként az csak-csak. És rettentően szimpi.

Setlist: A gerincére számíthattunk, én rövidebbre számítottam, szerencsére nem jött be. Nekem személy szerint a második ráadás (The Drowning Man / Faith) jelentette a csúcspontot, a Faith-ért cserébe elígértem fele királyságomat...

Lökdösődés: sajnos felénk is volt (valahol félúton álltunk a keverő és a színpad között). Általában inkább kerülöm, mint keresem a bajt, de itt sajnos időnként be kellett támasztani erősen.

Oóóózás (PFT): már-már Iron Maiden koncerten éreztem magam (ott kb. minden második szám erre épít), de szombaton hazafelé az autóban hazafele asszonnyal önkéntelenül is ezt dúdolgattuk, nem ment ki a fükünkből :)

Szeged: gyönyörű (utoljára általános iskolás koromban jártam itt Tudományos Technikai Úttörőszemlén he-he), nálunk elnyerte Pécstől a legszebb magyar város vándorkupát...